Verhuisbedrijf Haarlem

Verhuisbedrijf Haarlem, sinds 1927

Verhuisbedrijf Haarlem – Feitsma Verhuizingen staat al decennialang bekend als een belangrijk verhuisbedrijf in Haarlem. Opgericht in 1927, heeft ons verhuisbedrijf door de jaren heen zelf ook diverse verhuizingen binnen Haarlem ervaren. Onze eerste verhuizing begon in de Jacobijnenstraat, waarna we naar de Gierstraat verhuisden, vervolgens naar de Turfmarkt, daarna naar de Alexanderstraat, en uiteindelijk naar de Jan van Geunsweg. Tegenwoordig bevindt ons hoofdkantoor zich aan de Zijlweg, met ons magazijn in de Waarderpolder. Deze rijke geschiedenis bevestigt onze status als een echt Haarlems verhuisbedrijf.

Verhuisbedrijf Haarlem, Verhuisbedrijf Feitsma, Haarlems verhuisbedrijf, verhuizers Haarlem, verhuisservice Haarlem

Het beste verhuisbedrijf in Haarlem

Het beroep van verhuizer zit in je bloed! Een ware verhuizer beschikt over inzicht, handelt voorzichtig, kent de juiste manier om verschillende soorten meubels te behandelen en beschikt over aanzienlijke kracht. Bovendien blijft hij kalm en beleefd, met een goed begrip voor de natuurlijke spanning die veel klanten ervaren tijdens een verhuizing. Bij verhuisbedrijf Feitsma is een compleet team van dergelijke bekwame verhuizers in dienst, die elke dag klaarstaan om uw verhuizing in Haarlem vlekkeloos te laten verlopen.

Verhuisbedrijf Haarlem, Verhuisbedrijf in Haarlem, Haarlems verhuisbedrijf, verhuizers Haarlem, verhuisservice in Haarlem, Feitsma

Verhuisbedrijf Haarlem particulieren?

Verhuisbedrijf Haarlem – Al sinds 1927 zijn wij als verhuisbedrijf actief in het verhuizen van particulieren. Onze ervaring omvat niet alleen verhuizingen binnen Haarlem, maar ook van en naar Haarlem, en zelfs internationale verhuizingen. Onze prioriteit is altijd geweest om uw inboedel veilig van de ene naar de andere locatie te verplaatsen, een vaardigheid waarin we door de jaren heen uitmuntend zijn geworden. Of het nu gaat om het verhuizen van grote of juist zeer kwetsbare items, bij verhuisbedrijf Feitsma bent u aan het juiste adres. Als een ervaren en gerespecteerd verhuisbedrijf begrijpen we dat al uw bezittingen waardevol zijn. Wij zetten ons volledig in om elke verhuizing succesvol en zorgvuldig te laten verlopen!

Verhuisbedrijf Feitsma

Verhuisbedrijf Haarlem, Verhuisbedrijf in Haarlem, Haarlems verhuisbedrijf, verhuizers Haarlem, verhuisservice in Haarlem, Feitsma

Verhuisbedrijf voor bedrijven

Bent u op zoek naar een betrouwbaar verhuisbedrijf in Haarlem voor de verhuizing van uw bedrijfsinventaris? Verhuisbedrijf Feitsma is dan uw ideale partner. Actief sinds 1927, behoren wij tot een van de meest ervaren verhuisbedrijven in Nederland. Gedurende deze tijd heeft ons verhuisbedrijf een aanzienlijk aantal kantoren en magazijnen succesvol verhuisd. Onze verhuisdiensten omvatten het inpakken van archieven, het demonteren en monteren van kantoormeubilair, het verhuizen van computerapparatuur en het inrichten van uw nieuwe bedrijfsruimte. Wij nemen de complexiteit en zorgen van uw zakelijke verhuizing graag uit handen. Voor meer informatie over onze zakelijke verhuisservices in Haarlem kunt u terecht op onze bedrijvenpagina.

Verhuisbedrijf Haarlem

U hoeft zich geen zorgen te maken over het kopen van verhuisdozen voor uw verhuizing; bij ons kunt u ze eenvoudig lenen. We zorgen ervoor dat onze stevige verhuisdozen ruim op tijd bij u worden afgeleverd, zodat u voldoende tijd heeft om in te pakken. Na het uitpakken halen we de dozen weer bij u op. Bovendien voorzien we u gratis van voldoende inpakpapier voor breekbare items en stickers voor het labelen van de dozen. Neem een kijkje bij onze inpaktips voordat u begint met het inpakken. Wilt u liever niet zelf inpakken? Onze ervaren verhuizers kunnen deze taak vaak binnen één dag voor u voltooien. Maak gebruik van onze uitgebreide verhuisservice in Haarlem en vraag nu direct online uw offerte aan, of bel ons voor uw verhuizing.

  • Hoogwaardige verhuisdozen zonder extra kosten.
  • Verhuisdozen worden na gebruik weer opgehaald.
  • Uw betrouwbare verhuispartner in Haarlem.

Antiek verhuizen in Haarlem

Met bijna een eeuw ervaring in verhuizingen in Haarlem, kan ons verhuisbedrijf zelf bijna als antiek worden beschouwd. In deze lange periode hebben we een breed scala aan meubilair gezien en verhuisd, waarbij wat ooit nieuw was, nu als antiek wordt beschouwd. Onze expertise in het verhuizen van deze antieke meubelen omvat zorgvuldige demontage, verpakking en transport, wat wij als een van de meest plezierige uitdagingen van ons vak zien.

Kunst verhuizen in Haarlem

Ook voor het verhuizen van uw kunstcollectie bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben ervaring met het verhuizen van zeer waardevolle kunstwerken, waaronder een schilderij ter waarde van 4,8 miljoen euro. Hoewel dit voor zowel onze verhuizers als de directie een spannende ervaring was, is de verhuizing naar volle tevredenheid uitgevoerd. Het schilderij hangt nu veilig aan de muur bij de nieuwe eigenaar. U kunt erop vertrouwen dat wij met de grootste zorg en professionaliteit omgaan met uw waardevolle bezittingen.

Verhuisbedrijf Haarlem, Verhuisbedrijf in Haarlem, Haarlems verhuisbedrijf, verhuizers Haarlem, verhuisservice in Haarlem, Feitsma
Foto door cottonbro studio op Pexels.com

Aanvraagprocedure ontheffing verhuiswagen in Haarlem

Voor het plaatsen van een verhuiswagen of verhuislift in Haarlem is doorgaans een ontheffing vereist. Deze ontheffing dient u minimaal 8 weken voor de geplande verhuisdatum schriftelijk aan te vragen. Bij de aanvraag komen kosten kijken, waaronder de kosten voor de ontheffing zelf en precariobelasting. De precariokosten bedragen € 2,- per vierkante meter die in beslag genomen wordt. Bijvoorbeeld, voor een verhuiswagen van 10 x 2,5 meter betaalt u € 50,- aan precariokosten. De kosten voor het plaatsen van een verhuislift bedragen € 186,-.

Indien het nodig is om uw straat af te sluiten voor de verhuizing, moet u een omleidingsplan indienen bij de gemeente. In sommige gevallen kan het ook nodig zijn om verkeersregelaars in te zetten. De ontheffing kunt u aanvragen via een specifieke link. Verhuisbedrijf Feitsma staat klaar om u te assisteren bij het aanvragen van deze ontheffing.

Blog op WordPress.com.

Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag